Lad din hud få et fantastisk boost med Bakuchiol!

Lad din hud få et fantastisk boost med Bakuchiol!

Vi er nu gået imod mørkere og koldere tider, hvilket er en stor faktor for vores hud. Hudens barriere skal forstærkes, og derfor vil vi forklare om Bakuchiol. Vi har fået nogle fået nogle helt specielle produkter fra mærket Loelle Organic Skincare. Deres effektive multifunktionelle produkter forbliver en af vores hudplejefavoritter! Hvad trendingrediensen bakuchiol kan gøre for din hud, skal vi fortælle mere om

Lift serum - fra Loelle Organic Skincare, er en serum med bakuchiol, calendula, paracress, E-vitamin & fantastiske olier!

Lift serum - fra Loelle Organic Skincare, er en serum med bakuchiol, calendula, paracress, E-vitamin & fantastiske olier!

Om Bakuchiol

Bakuchiol er plantebaseret A-vitamin, denne kaldes "bio-retinol", den får samme effekt som retinol, der er kendt for sin effektivitet i hudpleje. Retinol har oprindelse i animalske ingredienser, er bakuchion et godt alternativ, hvis man ønsker en vegansk ingrediens. Bakuchiol stimulerer kollagenproduktionen og har en god effekt på fine linjer og rynker.

Foruden bakuchion indeholder Loelle Organic Skincare's produkter en stor dosis af vitaminer og antioxidanter, der giver olier og næring til den tørre, kedelige og trætte hud. En hud som føles beroliget øger strålende, med glød, samt fine linjer glattet ud, det vil føles fornyet.

Denne Lift serum - fra Loelle Organic Skincare, er en serum med bakuchiol, calendula, paracress, E-vitamin & fantastiske olier, der reducerer fine linjer og fugter huden. Bakuchiol er som nævnt "naturens retinol" og en potent antioxidant, der stimulerer celleomsætningen og beskytter mod frie radikaler. Paracress-ekstrakt kan reducere forekomsten af rynker, stramme huden og tilbyde antioxidantbeskyttelse. Calendula lindrer betændelse, fremmer sårheling, tilbyder antimikrobiel beskyttelse og hydrerer (giver fugt), hvilket gør den til en effektiv ingrediens til forskellige hudproblemer.

Serummet fylder, glatter og beroliger, hvilket gør det til et fremragende valg til aldrende hud, og kan bruges til:

- Lindre betændt, irriteret hud
- Beroliger og lindrer rødme
- Plump og glat huden
- Forbedre hudens tekstur
- Reducer hudskader
- Stimulere kollagenproduktionen
- Reducer tegn på for tidlig aldring
- Egnet til alle hudtyper, især aldrende hud
- Brug det dagligt efter rengøring af huden.

 Se hele beskrivelsen og ingredienslisten.

Se hudpleje udvalget her!