TIL MÆND

Om Imperial Beard - Kvalitet til alle mænd.
Imperial Beard er et fransk mærke, der udvikler kosmetik af høj kvalitet til at tage sig af skæg, overskæg og hår, uanset din stil. Imperial Beard produkter er designet under kontrol af erfarne formulatorer i et laboratorium beliggende i Frankrig og GMP ISO 22716 certificeret. Mærket er medlem af COSMED-foreningen, som støtter virksomheder i overensstemmelse med de strengeste kosmetikregler. 
Imperial Beard produkter indeholder ingredienser af naturlig oprindelse, hvoraf nogle kommer fra økologisk landbrug. Vores formler, der respekterer din hud og dit helbred, indeholder aktive ingredienser strengt udvalgt til deres målrettede handlinger og med resultater bevist ved in vivo og in vitro kliniske tests. Vedligeholdelse af dit skæg handler ikke kun om at trimme det, det handler også om nærende og omsorg for det. 
Derfor tilbyder Imperial Beard en bred vifte af skægplejeprodukter: skæg olie, skæg voks, skæg vækstaccelerator, lotion, serum og gel. Derudover indeholder vores formler patenterede aktive ingredienser specielt udviklet til at beskytte skægget. Imperial Beard tilbyder også specifikke hår- og ansigtsbehandlinger specielt formuleret til mænd.
Grundlagt i 2018.Produkterne er fremstillet i Frankrig.

IMPERIAL BEARD