Handelsbetingelser

Handelsbetingelser Infinity Di Martino Cosmetics
1. Afgivelse af ordreAfgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Infinity Di Martino Cosmetics har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Infinity Di Martino Cosmetics med information om, at vi har afsendt varen. Der trækkes ikke penge på din konto, før du har modtaget en bekræftelse, og varen er afsendt. Ved dellevering trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske levering. Infinity Di Martino Cosmetics opbevarer en kopi af aftalen, som vil blive fremsendt på anmodning.1.1. Reservation af købesummenHvis du bruger et internationalt betalingskort som fx Visa eller MasterCard reserveres beløbet automatisk på din konto, når du har godkendt betalingen. Hvis du efterfølgende fortryder dit køb, frigives reservationen hurtigst muligt. Det er udbyderen af dit betalingskort, som afgør, om beløbet reserveres på din konto, allerede når du godkender betalingen på infinitycos.dk. Det er også udbyderen, der afgør, hvornår et reserveret beløb frigives igen, hvis købet fortrydes. I den forbindelse henviser vi til aftalen med din kortudsteder for yderligere information.1.2. HåndkøbslægemidlerEftersom der gælder helt særlige regler for salg af håndkøbslægemidler i Danmark, beder vi dig om at være opmærksom på følgende: Hvis du accepterer vores handels- og forretningsbetingelser, bekræfter du samtidigt, at du ved køb af håndkøbslægemidler og veterinærlægemidler er fyldt 15 år. Hvis du køber produkter som indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, gælder en aldersgrænse på minimum 18 år.
2. BetalingPå Infinitycos.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Diners Club, MobilePay og Infinity Di Martino Cosmetics Gavekort. Ved køb for over 300 kroner, kan du også vælge at betale via vores eksterne samarbejdspartner Anyday, som tilbyder at du deler din betaling op i 4 rater. I så fald indgår du en betalingsaftale direkte med Anyday udenom Infinity Di Martino Cosmetics. Infinity Di Martino Cosmetics Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Infinity Di Martino Cosmetics’ valgte PCI (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner.Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på infinitycos.dk, er det kun Infinity Di Martino Cosmetics’ PCI certificerede samarbejdspartner – og ikke Infinity Di Martino Cosmetics – som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Infinity Di Martino Cosmetics’ PCI certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter infinitycos.dk.
3. LeveringVi tilbyder følgende leveringsformer:• Levering til Infinity Di Martino Cosmetics butik• DAO - Levering til privatadresse• GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads• PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutikBemærk, at enkelte leveringsformer kan være begrænset til bestemte postnumre, samt bestemte tidsintervaller. Kun de gyldige leveringsformer vil være synlige ved gennemførelse af købet, og valg af levering.Forventet leveringstid er 1-4 hverdage, dog vil ordrer indeholdende bestillingsvarer som udgangspunkt have en længere leveringstid. Leveringstiden fremgår af den enkelte vare. Alle produkter på en bestilling sendes som udgangspunkt samlet, og der efterleveres altså ikke. Derfor vil den seneste leveringstid på et produkt afgøre den samlede leveringstid for en bestilling.Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. Infinity Di Martino Cosmetics Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.3.1. Ansvar for leveringInfinity Di Martino Cosmetics bærer ansvaret for ordren frem til leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet er, når du får pakken i hænderne, hvis du fx henter den i en pakkeshop eller i en Infinity Di Martino Cosmetics butik. Hvis du har tilladt, at transportøren må sætte din pakke foran din bopæl, eller hvis du har valgt levering med DAO, som altid leverer om natten uden at ringe på, vil din pakke blive stillet foran din bopæl, hvorefter pakken anses som leveret. Herefter overgår risikoen for pakken til dig.Transportøren vil i disse tilfælde tage et billede af pakken, når den er leveret foran din bopæl. Dette billede er Infinity Di Martino Cosmetics’ bevis på, at pakken er leveret korrekt. Efterfølgende krav mod Infinity Di Martino Cosmetics over mangelfuld levering vil blive afvist.
4. Vilkår for køb af bestillingsvarer på infinitycos.dkNogle af de produkter vi sælger fra infinitycos.dk er bestillingsvarer. Det fremgår af informationerne om varen, når det er en bestillingsvare. Aftaler om køb af bestillingsvarer på infinitycos.dk er først bindende, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra Infinity Di Martino Cosmetics. Det betyder, at når du vælger at lægge en bestillingsvare i indkøbskurven og herefter betaler, så er købsaftalen først indgået, når du har modtaget en e-mail fra Infinity Di Martino Cosmetics med en bekræftelse på, at vi kan levere varen til dig. Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel, før du har modtaget en bekræftelse, og varen er afsendt.
5. Mængdebegrænsning og forbud mod køb med henblik på planlagt videresalgInfinity Di Martino Cosmetics har mængdebegrænsning pr. ordre på udvalgte varer. I tilfælde af mængdebegrænsning oplyses dette, hvor varen udbydes til salg. For de varer, der er underlagt mængdebegrænsning, vil det ikke være muligt at bestille flere stk. end det maksimale antal, som vises på skærmen, når ordren afgives.Hvis Infinity Di Martino Cosmetics vurderer, at en kunde har forsøgt at omgå Infinity Di Martino Cosmetics’ regler vedr. mængdebegrænsning, fx ved at lave flere på hinanden følgende ordrer, uanset om dette sker fra forskellige profiler, forbeholder Infinity Di Martino Cosmetics sig ret til at annullere en eller flere af disse ordrer, uden at kunden i den forbindelse kan rette noget krav mod Infinity Di Martino Cosmetics.
6. FortrydelsesretDu har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;• Har modtaget din vare• Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.• Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
Du skal inden 30 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte Kundeservice her. Husk at oplyse dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores standardfortrydelsesformular, som du finder HER og i bunden af disse betingelser.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.6.1. ReturneringDu skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.
Alle dele af en vare skal returneres ved ombytning. Hvis der fx fulgte en make-up fjerner med købet af en mascara, uden at dette kostede ekstra, skal begge dele returneres.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.6.2. Varer undtaget fortrydelsesrettenFølgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:• Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt• Køb af booking og Events
Du mister din fortrydelsesret, hvis;• Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet• Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware
6.3. Varens stand, når du sender den returDu hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.6.4. Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varenHvis du fortryder dit køb, og opfylder kriterierne ovenfor, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:• Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.• Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke differencen refunderet.  
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:Infinity Di Martino Cosmetics WebshopToldbodgade 8, st.4700 NæstvedDet er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vore butikker, såfremt faktura fra Infinitycos.dk Webshop er medbragt.
6.5. Hvad skal jeg sende med tilbage?Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular, som du finder HER og i bunden af disse betingelser.Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
7. ReklamationsretKøbelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb, og forbrugerkøbeloven gælder, hvis du er forbruger. Du har krav på, at varen skal være kontraktmæssig. Du har flere rettigheder efter disse love, hvis varen er mangelfuld eller leverancen er forsinket.Når du handler på infinitycos.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.7.1. Hvordan reklamerer jeg?Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte Kundeservice her. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Varen sendes til:Infinity Di Martino Cosmetics WebshopToldbodgade 8, st.4700 Næstved 
7.2. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til osNår du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.7.3. Særligt vedrørende ureReklamationsretten forudsætter normal brug af uret og dækker ikke brugs- eller slidskader på rem og glas samt batteriskift.
8. BytteserviceNår du handler på Infinitycos.dk, vedlægges et digitalt byttemærke i din ordrebekræftelse, som sendes til dig via e-mail. I de tilfælde, hvor der på Infinitycos.dk købes varer, der pakkes ind til gave, vil disse automatisk også være påført et fysisk byttemærke.Du opnår samme bytteservice for varer købet på infinitycos.dk, som hvis varen var handlet i en af vores butikker.Følgende gælder for bytte af varer købt på Infinitycos.dk – uanset om varen byttes i en fysisk butik eller sendes retur til Infinity Di Martino Cosmetics (infinitycos.dk) Webshop:
• Du skal fremvise eller medsende digitalt byttemærke eller fysisk byttemærke.• Ønskes pengene retur, kan dette kun ske mod fremvisning af bon/faktura.• Du kan bytte varer købt på infinitycos.dk i alle Infinity Di Martino Cosmetics’ fysiske butikker.• Du skal opgive dit navn, adresse og telefonnummer, så vi kan varetage vores legitime interesse i at bekæmpe svindel, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1 litra f (legitim interesse).
Du kan også vælge at bytte varen ved at sende den retur til:Infinity Di Martino Cosmetics WebshopToldbodgade 8, st4700 NæstvedHvis du vælger at sende byttevaren retur til Infinitycos.dk Webshop, skal du selv afholde udgiften til forsendelsen til Infinitycos.dk Webshop.Bytteservice gælder ikke gavekort.Alle dele af en vare skal returneres ved ombytning. Hvis der fx fulgte en make-up fjerner med købet af en mascara, uden at dette kostede ekstra, skal begge dele returneres.8.1. Verifikationscheck for at forhindre bedrageriFor at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationscheck. Dette går ud på, at vi undersøger, om kortholder, og den der har bestilt ordren, er samme person. Hvis din ordre via vores stikprøvekontrol udvælges til verifikationscheck, vil vi se på de data, du sender, når du afgiver din ordre, herunder din adresse, betalingsoplysninger og din samlede ordre. Hvis vi som led i vores kontrol konstaterer, at vi har brug for yderligere information for at kunne verificere, at kortholder, og den der har bestilt ordren, er samme person, vil vi bede dig om følgende supplerende oplysninger:
• Et billede af det betalingskort, du benyttede til ordren. Du skal dog KUN vise de sidste 4 cifre i kortnummeret og kortholders navn. Alle andre oplysninger skal du skjule• Et billede af et dokument (med billede og navn), der kan identificere dig som person - fx. kørekort, pas eller lignende. Her er det KUN navn og billede, der må være synlige. Alle andre oplysninger skal du skjule.

9. PersondatapolitikFor at du kan indgå aftale med os og handle på Infinitycos.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:• Navn• Adresse• Telefonnummer• E-mail adresse• Leveringsønsker• Betalingsmåde• Oplysning om den IP-adresse, hvorfra købet foretages• Oplysning om hvad du har købt og evt. returneret• Eventuelle oplysninger om forspørgsler og reklamationer• Eventuelle oplysninger fra verifikationscheckVi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Vores hjemmel er vores aftale med dig om køb af vores produkter og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.Formålet med vores behandling af dine oplysninger til verifikationscheck er at mindske risikoen for bedrageri og svindel med stjålne betalingskort. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til verifikationscheck er vores legitime interesse i at forhindre svig mod Infinity Di Martino Cosmetics’ ejendom og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Infinity Di Martino Cosmetics. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
10. KlageadgangHvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 26 21 19 88 eller på .kd.socytinifni%40tkatnokHvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, e-mail: .kd.suhsenenvean%40hn Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse .kd.socytinifni%40tkatnok
11. Forbehold og ansvarsfraskrivelseInfinity Di Martino Cosmetics Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.